Impossible to edit posts

Discussion in 'Forum Admin' started by Jeremy S, Feb 13, 2014.

  1. Jeremy S

    Jeremy S Well-Known Member

    I've been seeing this issue as long as I've been using the forum. At least 90% of the time when I click the "Edit" button on one of my forum posts to correct some mistake, the resulting page first loads a "Comment" editing box containing HTML tags, then a fraction of a second later, the box disappears. Without the box there is no way to edit.

    I have tried:
    - Refreshing the page (browser refresh button)
    - Clearing my browser cache, cookies, history
    - Multiple browsers (Chrome, Safari, Firefox)
    - Multiple platforms (Mac, Windows)

    None of these seem to help in any reliable way.
     
  2. Eric Winn

    Eric Winn Well-Known Member

    I get that too on my iPad. I

    I get that too on my iPad. I can usually refresh a few times and get it to work. Sometimes clicking (tapping) in the edit window when it first loads seems to help. I also switched back to Safari from Google Chrome on my iPad because part of the built-in voice search or something was exacerbating this problem. Works better in Safari on the iPad so I switched back.

    -Eric
     
  3. Charles.Plager

    Charles.Plager Recumbent Quant

    I also find I need to refresh

    I also find I need to refresh several times on my Android tablet (and sometimes even with Firefox/Chrome on Windows).

    My biggest remaining complaint (as they really did fix a lot of them) about this forum is the unnecessarily complicated text entry. Doesn't let you use your own spelling checker. Is a real pain to use on mobile. Doesn't behave consistently. Often need to reload several times to edit. It is, hands down, worse than any of the other forums I visit.
     
  4. Charles.Plager

    Charles.Plager Recumbent Quant

    I have found for the past

    I have found for the past several times I've tried, I have not been able to edit posts any more.

    This is more than slightly annoying...
     
  5. ratz

    ratz Well-Known Member

    Using a Mac?

    Charles are you using a Mac? Been having the problem myself. Usually wait 3 minutes; click edit; if editing window doesn't appear; resize the edit box. If it still doesn't appear; then SHIFT-RELOAD the page and it usually comes up. 1 out of 10 times I have to quit the browser as the above doesn't work.
     
  6. Eric Winn

    Eric Winn Well-Known Member

    I use a Mac at home and

    I use a Mac at home and haven't had any problems lately. Still about the same on my iPad though.

    Edit: Immediately editing seemed to ellicit the behavior seen on my iPad. I went to the Admin Forums page and then entered this thread again and clicked the Edit button again and here I am.

    -Eric
     
  7. Charles.Plager

    Charles.Plager Recumbent Quant

    I'm using a PC and android

    I'm using a PC and android tablet. It used to work well, but it's getting worse...
     
  8. Jeremy S

    Jeremy S Well-Known Member

    Primarily use Macs, still

    Primarily use Macs, still seeing the issue as I described in my original post.
     
  9. super slim

    super slim Well-Known Member

    All Apple users should SEE

    All Apple users should SEE the LIGHT and change to WINDOWS products

    Super Slim
     
  10. 1happyreader

    1happyreader Well-Known Member

    All you weirdo's

    Would that not be like saying "we should give up the Cruzbikes and get back on a DF like everybody else" ?

    btw I am NOT an Apple fan.
     
  11. Jeremy S

    Jeremy S Well-Known Member

    Can we manage not to turn this

    Not sure if you're joking (or trolling actually) but can we manage not to turn this into a Mac vs Windows thing...?

    I have exactly the same problems editing posts on Windows (I use both).
     
  12. richa

    richa Active Member

    Worked for me.

    I tried it just to see if I could. Worked fine. The one time I tried anyway.

    Using Chrome on Windows 7.

    Rich
     
  13. Shahmatt

    Shahmatt Active Member

    @ Jeremy S,
    Were you able to


    @ Jeremy S,

    Were you able to solve the problem eventually?

    I am having the same issues actually. Posting dialog box does not show in new posts and can't seem to edit existing posts.

    I have tried using Chrome, Internet Explorer and Firefox! :-/
     
  14. Rick Youngblood

    Rick Youngblood Well-Known Member

    Refreshing about 5 to 10

    Refreshing about 5 to 10 times will bring it up for me. But it's a real pain!
     
  15. Jeremy S

    Jeremy S Well-Known Member

    It's been really inconsistent

    It's been really inconsistent but I think it's working a little better than it used to... I've also been having problems starting new threads (a broken looking page with no CSS/formatting comes up).
     
  16. Shahmatt

    Shahmatt Active Member

    @ Rick,Thanks for the

    @ Rick,

    Thanks for the suggestion. I tried doing this. Sadly the problem still persists. :-/

    @ Jeremy,

    Yes I've been having the broken page with no formatting issue - but I can still use that page I think.

    Worse is the input dialog box that just does not appear/load.

    Maybe the problem will resolve itself soon. I'll try again later. Thanks.

    [​IMG]
     

Share This Page