Impossible to edit posts

11 replies [Last post]
Jeremy S's picture
Jeremy S
Online
Joined: 6 May 2013

I've been seeing this issue as long as I've been using the forum. At least 90% of the time when I click the "Edit" button on one of my forum posts to correct some mistake, the resulting page first loads a "Comment" editing box containing HTML tags, then a fraction of a second later, the box disappears. Without the box there is no way to edit.

I have tried:
 - Refreshing the page (browser refresh button)
 - Clearing my browser cache, cookies, history
 - Multiple browsers (Chrome, Safari, Firefox)
 - Multiple platforms (Mac, Windows)

None of these seem to help in any reliable way.

Eric Winn's picture
Eric Winn
Offline
Joined: 31 Jul 2012
Share
I get that too on my iPad. I

I get that too on my iPad. I can usually refresh a few times and get it to work. Sometimes clicking (tapping) in the edit window when it first loads seems to help. I also switched back to Safari from Google Chrome on my iPad because part of the built-in voice search or something was exacerbating this problem. Works better in Safari on the iPad so I switched back.

-Eric
 

cplager's picture
cplager
Offline
Joined: 22 Jan 2012
Share
I also find I need to refresh

I also find I need to refresh several times on my Android tablet (and sometimes even with Firefox/Chrome on Windows).

My biggest remaining complaint (as they really did fix a lot of them) about this forum is the unnecessarily complicated text entry.  Doesn't let you use your own spelling checker.  Is a real pain to use on mobile. Doesn't behave consistently.  Often need to reload several times to edit. It is, hands down, worse than any of the other forums I visit.

cplager's picture
cplager
Offline
Joined: 22 Jan 2012
Share
I have found for the past

I have found for the past several times I've tried, I have not been able to edit posts any more.

This is more than slightly annoying...

ratz's picture
ratz
Offline
Joined: 19 Jun 2013
Share
Using a Mac?

Charles are you using a Mac?  Been having the problem myself. Usually wait 3 minutes; click edit; if editing window doesn't appear; resize the edit box. If it still doesn't appear; then SHIFT-RELOAD the page and it usually comes up. 1 out of 10 times I have to quit the browser as the above doesn't work.

Eric Winn's picture
Eric Winn
Offline
Joined: 31 Jul 2012
Share
I use a Mac at home and

I use a Mac at home and haven't had any problems lately. Still about the same on my iPad though.

Edit: Immediately editing seemed to ellicit the behavior seen on my iPad. I went to the Admin Forums page and then entered this thread again and clicked the Edit button again and here I am.

-Eric
 

cplager's picture
cplager
Offline
Joined: 22 Jan 2012
Share
I'm using a PC and android

I'm using a PC and android tablet. It used to work well, but it's getting worse...

Jeremy S's picture
Jeremy S
Online
Joined: 6 May 2013
Share
Primarily use Macs, still

Primarily use Macs, still seeing the issue as I described in my original post.

super slim's picture
super slim
Offline
Joined: 30 Jul 2008
Share
All Apple users should SEE

All Apple users should SEE the LIGHT and change to WINDOWS products

Super Slim

__________________

Super Slim
Adelaide, South Australia
HP Scorpion fx(2008), Silvio 1.0 (2008), Softrider 1.0 (2009), Quest 1.0 (2010)

1happyreader's picture
1happyreader
Online
Joined: 16 Feb 2013
Share
All you weirdo's

Would that not be like saying "we should give up the Cruzbikes and get back on a DF like everybody else" ?

btw  I am NOT an Apple fan.

Jeremy S's picture
Jeremy S
Online
Joined: 6 May 2013
Share
Can we manage not to turn this

Not sure if you're joking (or trolling actually) but can we manage not to turn this into a Mac vs Windows thing...?

I have exactly the same problems editing posts on Windows (I use both).
 

richa's picture
richa
Offline
Joined: 19 May 2013
Share
Worked for me.

I tried it just to see if I could.  Worked fine.  The one time I tried anyway.

Using Chrome on Windows 7.

Rich